Thursday, August 23, 2007

Price Water House

Bliv revisionsrådgiver
Revision og regnskabsrådgivning er blevet meget mere end blot verificering og godkendelse af virksomhedernes regnskaber. Vi ser således ikke ”blot” os selv som revisorer.

Vores revisorer indgår i dag som værdifulde rådgivere og sparringspartnere i et tæt samarbejde med vores klienter i en lang række af komplekse problemstillinger, der kræver en bred, alsidig og ikke mindst helhedsorienteret forståelse for vores klienters økonomi for at kunne yde værdiskabende rådgiver.

Forrent din videnkapital
Vores kunder er lige så forskellige som vores medarbejdere. Det betyder, at dagene varierer meget. Derfor er ”every day unusual”.

Vi prioriterer din videnopbygning og videnfastholdelse meget højt, idet vi lever af at sælge viden til vores klienter. Vi giver dig den rigtige uddannelse. Derved bliver du er i stand til at forstå, analysere og rådgive dine klienter om de brede sammenhænge, som de normale regnskabstal indgår i.

Styrk din personlige identitet
Du vil gennem teamwork, tætte relationer, gensidig respekt og videndeling med dine kolleger opleve, at du hos PricewaterhouseCoopers også udvikler dig som menneske. Med 122.000 kolleger over hele verden har du mulighed for at opbygge stærke og holdbare netværk, der kan give dig mange karrierefordele senere hen.

Samtidig har vi en række stærke personligheder i vores firma, der indenfor deres respektive områder er de førende praktikere i Danmark.

Forøg vægten af din faglige ballast
Du vil få mulighed for at servicere og rådgive mange af de største danske virksomheder og koncerner nationalt såvel som internationalt - og det i såvel den ”gamle” som den ”nye” økonomi. Du får også mulighed for at tilegne dig dyb og omfattende brancheviden indenfor stort set alle brancher. Samtidig kan du blive en del af en dagsordensættende virksomhed, der er fagligt førende og synlige udadtil på det faglige plan.

Kun dovne fisk flyder med strømmen
Der er to slags mennesker, der aldrig vil formå at skille sig ud fra mængden og få succes: Dem der ikke formår at udføre det, de bliver bedt om.

Og dem der kun formår at udføre det, de bliver bedt om. Vi søger altid medarbejdere, der både kan og vil noget med deres karriere og liv; der indtager en kritisk og konstruktiv stillingtagen til os som arbejdsplads og til din rolle hos os; og som engageret ønsker at gøre en forskel i samarbejde med andre ligesindede. Og vi søger først og fremmest medarbejdere, der vil gøre ”every day unusual” - både for dem selv og for vores firma som hedhed.

Din fremtid starter i dag. Velkommen!

Kontakt person Helle Bang Jørgensen: 39453945

Keyword: rekutering af de rigtige medarbejdere. Hvis virksomheden i længden skal være interessant at høre på, er det behov for en løbende værdi tilpasning. Det er ikke nok med 7 værdier i glas og ramme i foriyeen.

Aftalt møde torsdag kl 11 til 13
Helle giver frokost..)
Hun vil gerne høre mere og var både interesseret i at være case og måske indgå i en form for aftale. For at få det optimale ud af mødet, skal vi have en klar idé om hvad vi vil med price water house.

No comments: